skur de huiswerk planmethode die elke scholier motiveert

Goed voorbereid naar de brugklas en je kind
helpen met de overstap naar de middelbare?

  • Ontdek hoe je jouw kind kunt helpen.
  • De beste tips om huiswerkstress te voorkomen.
  • Hoe leer je nou het meest efficiënt.
  • Zo plan je al dat huiswerk (en hou je vrije tijd over!).
  • Voorkom dat je kind verzuipt die eerste weken brugklas.
  • Hoe begin je met een huiswerkplanning.
  • Zo scoor je goed voor een toets.
  • Dit is de ideale proefwerkweek planning.
  • Zo ga je soepel van ‘vasthouden’ naar ‘loslaten’.
Gratis Download
Goed voorbereid naar de brugklas
ronnie

Enorme eye-opener

Ik wist natuurlijk wel dat de brugklas een nieuwe fase was, maar had geen idee wat er allemaal op ons af zou komen. We hebben de praktische tips ter harte genomen en mijn zoon ging met een gerust hart van start (en ik ook!).

Kitty Pepels

Van groep 8 naar de brugklas – een grote stap

Als je kind naar de middelbare school gaat, komt er heel wat op hem of haar af. Vooral de overstap van GROEP 8 naar de brugklas is een reuzesprong! Op de basisschool was alles nog vertrouwd, klein en controleerbaar. Nu breekt dan toch écht de tijd aan van loslaten.

Jouw kind gaat vanaf nu zijn/haar eigen weg, maakt nieuwe vrienden, gaat op zoek naar een eigen identiteit en de hormonen springen van hot naar her. De puberteit breekt aan.

En in deze heftige tijd is er dan ook nog die nieuwe school met nieuwe docenten, veel vakken en in de ogen van je kind: bergen huiswerk! Wist je dat  7 op de 10 brugklassers erover struikelt of zelfs vastloopt. Ze kunnen namelijk nog niet goed plannen en organiseren. Ze raken al snel het overzicht kwijt met stress, uitstelgedrag en slechte cijfers als gevolg.

Wij specialiseren ons al jaren in de vaardigheid plannen en organiseren voor middelbare scholieren en vertalen deze kennis naar praktische materialen om tieners te leren plannen.

Vanuit onze ervaring kunnen we jou precies vertellen WAT er goed werkt, HOE het werkt en nog belangrijker: WAAROM het werkt.

Klaar voor een soepele overstap?

Wil je goed voorbereid naar de brugklas en nu direct aan de slag samen met je zoon of dochter? Wil je een relaxte start voor je kind, en ervoor zorgen dat ie niet koppie onder gaat in alle veranderingen maar kan genieten en presteren?

Download dan nu gratis dit e-book!

Gratis Download
Goed voorbereid naar de brugklas

Ga direct goed van start op de brugklas!

Met een beetje hulp van ons, je ouders en jezelf 🙂